MOLLY DARLINGTON/Action Images
MOLLY DARLINGTON/Action Images

Službeno: Alen Halilović ima novi klub (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.08.21. | 16:42

Potpisao je jednogodišnji ugovor, a nosit će dres s brojem sedam na leđima

Rijeka je opet izvisila. Po drugi put unazad godinu dana Alen Halilović bio je u kombinacijama za dolaskom na Rujevicu i po drugi put je u konačnici ispred HNL-a izabrao engleski Championship.

Nakon što je prošle sezone branio boje Birmingham Cityja, bivši hrvatski reprezentativac potpisao je jednogodišnji ugovor s Readingom. Transfer su potvrdili iz novog mu kluba na službenim stranicama, a svi uključeni u ovaj transfer jednostavno nisu mogli sakriti oduševljenje.

Trener Readinga Veljko Paunović rekao je sljedeće:

„Kreativnost je ključna stavka u momčadi, a Alen je pametan i lukav ofenzivni veznjak s odličnom vizijom. Iako je tek napunio 25 godina, posjeduje veliko iskustvo – od igranja za najveće klubove svijeta, do igranja u engleskom Championshipu, a bio je i hrvatski reprezentativac. Jako sam sretan što smo ga doveli i jedva čekam naš početak suradnje.“

U novom klubu Alen će nositi dres s brojem sedam, a navijači Readinga oduševljeni su njegovim dolaskom. Jednako tako, svoje oduševljenje ovim poslom nije mogao sakriti ni izvršni direktor Dayong Pang:

„Oduševljeni smo što je Alen postao naš novi igrač. On će dodatno povećati dubinu naše momčadi, a sa sobom nosi kreativnost koja je potrebna svakoj momčadi. Jako sam uzbuđen i ovim putem mu u ime cijelog kluba želim reći – dobrodošao!“



Tagovi

Alen HalilovićChampionshipReadingBirminghamBirmingham City

Ostale Vijesti