Slovački izbornik uoči utakmice: Želimo pobjedu, odlučio sam tko će igrati

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.11.19. | 19:16

Izbornik i najveća zvijezda najavili su sutrašnju utakmicu.

Sutra nas očekuje veliki dvoboj na rujevici, koji će odlučiti sudbinu Hrvatske u kvalifikacijama. U rijeku stiže Slovačka, a utakmicu su najavili slovački izbornik Pavel Hapal i Marek Hamšik.

Oni su prvo izrazili sućut žrtvama prometne nesreće u Slovačkoj, zbog koje je ovaj petak dan žalosti u toj zemlji. U sudaru autobusa i kamiona bilo je 13 poginulih i dvadesetak ozlijeđenih.

"Nakon što smo saznali za tragediju u srijedu, nastala je velika nesreća u reprezentaciji, izražavamo sućut rodbini, a svima koji su preživjeli da se vrate u normalan život", kazao je Hapal, a potom je Hamšik prešao na nogometne teme. 

"Zanimljiva je skupina. U svaku utakmicu smo ulazili kao da je zadnja, moramo pobijediti, ali znamo kakva je kvaliteta Hrvatske. Želimo pobjedu. Očekuje nas loša vremenska prognoza, ali teren je jako dobar, to neće biti problem. Svaki trening smo išli maksimalno, analizirali smo Hrvatsku i imamo dogovorenu taktiku, nadam se da ćemo je uspjeti realizirati."

Slovačkog izbornika upitali su kako bi bilo da kao Čeh na klupi istočnih susjeda izbori plasman na veliko natjecanje.

"Bio bi dobar osjećaj da kao Čeh odvedem Slovačku na Euro", rekao je Hapal.

O sastavu je rekao sljedeće:

"Svi moji igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Odlučio sam tko će igrati protiv Hrvatske, jedino neka ozljeda na treningu može utjecati na sastav. Znam da moramo pobijediti. Taktika neće biti da idemo sve u napad, moramo zabiti, ali isto tako ne smijemo primiti ako želimo pobjedu", završio je izbornik Slovačke.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Marek HamšikSlovačka nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti