Slovaci pred Rujevicu ostali bez veznjaka vodeće momčadi Bundeslige

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.11.19. | 22:05

Obje reprezentacije pred ultravažnu utakmicu imaju određenih kadrovskih problema.

Zlatko Dalić morat će u odlučujući susret kvalifikacija protiv Slovaka bez Ivana Rakitića, Andreja Kramarića, kao i bez standardnog stoperskog para Dejan Lovren – Domagoj Vida, koje će najvjerojatnije zamijeniti Dino Perić i Duje Ćaleta-Car.

No vijesti u ponedjeljak poslijepodne odaju kako i Pavel Hapal ima kadrovskih problema. Na Rujevici će biti primoran istrčati bez Laszla Benesa, veznjaka trenutno vodećeg sastava Bundeslige Borussije Mönchengladbach, te će umjesto njega pozvati veznog igrača talijanske Brescie Nikolasa Špaleka.

Benes se ozlijedio u bundesligaškom srazu protiv Werdera, a oporavak će trajati najmanje deset dana. Slovački izbornik ne može otprije računati ni na braniča Perugie Norberta Gyombera, koji je protiv Walesa zaradio crveni karton.

Slovačka ima deset bodova, četiri manje od Hrvatske, ali i utakmicu manje. Slovaci još uvijek mogu do plasmana na Euro, ali Dalićevi igrači učiniti će sve da do toga ne dođe s obzirom da je našim protivnicima potreban pozitivan rezultat iz Rijeke.

S druge strane, slovački izbornik je uvjeren da se debakl njegove momčadi iz Trnave neće ponoviti.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

SlovačkaSlovačka nogometna reprezentacijaEuro 2020Kvalifikacije za EuroHrvatska nogometna reprezentacijaZlatko Dalić

Ostale Vijesti