REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Slomio se jer neće u Katar, a klub će ga 'utješiti' tako što će ga staviti na transfer listu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.11.22. | 13:38

Ove sezone devetka madridske momčadi nije postigla nijedan pogodak u 16 nastupa.

Pisali smo o tome kako se je Titeov popis putnika u Katar u Brazilu bila vijest dana. Igrači koji su čuli kako izbornik izgovora njihovo ime nisu mogli sakriti sreću, bilo je i suza radosnica, ali isto tako postoje i oni koji su zaplakali od tuge budući da nisu na popisu 26 putnika za svjetsku smotru.

Jedan od njih je i Matheus Cunha, devetka Atletico Madrida koji ove sezone igra, baš kao Rojiblancosa, za zaborav. U 16 nastupa je 23-godišnji napadač skupio tek dvije asistencije, rubrika golovi ostala je prazna, a samim time je bilo nerealno očekivati da će biti jedan od odabranih. Cunha se nadao da će ipak Tite izabrati njega prije napadača Flamenga Pedra koji mu je bio direktna konkurencija, ali to u konačnici ipak nije bio slučaj.

No, tu nije bio kraj lošim vijestima za bivšeg igrača RB Leipziga, Herhe i Siona budući da dan nakon što je otpao s popisa putnika za Katar saznao i kako ga u Atleticu ove zime planiraju staviti na transfer listu. Griezmann i Morata imaju prednost ispred Brazilca, a budući da Simeone u vrhu napada ponekad voli staviti i Felixa, jasno je kako je Cunha izvukao najdeblji kraj.

Iako se ne spominju imena klubova koji bi mogli biti zainteresirani za njegovim uslugama, Goal javlja kako će Atletico pokušati dobiti između 25 i 30 milijuna eura za brazilskog napadača.

Posljednjih 24 sata u životu Marcusa Cunhe zaista nije nešto na čemu bi trebalo zavidjeti… (I.A.S.)



Tagovi

Matheus CunhaAtletico Madrid

Ostale Vijesti