Slavlje Brekala i Pongačića u pravoj maloj uspavanki u Bremenu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.06.20. | 15:23

Kvaliteta utakmice nije bila ništa bolja od onih iz HNL-a.

Prvi su na teren izašli Werdera i Wolsburga, dvije momčadi koje su u ovom stoljeću čak i osvajala Bundesligu, dok je danas ipak riječ o momčadima koje mnogi očekuju u sredini tablice (Wolfsburg) ili pak u grčevitoj borbi za opstanak (Werder).

Ova utakmica, iako se u njoj uistinu nije moglo puno toga za vidjeti, bila je jako zanimljiva hrvatskom izborniku Zlatku Daliću koji je 90 minuta imao prilike analizirati igre Marina Pongračića i Josipa Brekala, dvojice mladih igrača od kojih se očekuje da uskoro postanu nositelji A reprezentacije.

No, vratimo se mi samoj utakmici.

U prvih 45 minuta bila jedna potpuno izjednačena utakmica u kojoj je domaćin bio za nijansu bolji, ali konkretni učinak je izostao.

U nastavku utakmice – uspavanka.

Skoro pa nevjerojatno zvuči da nismo vidjeli udarac u okvir gola sve do 82. minute kada je Wout Weghorst postigao prvi, a naravno to je bio i jedini pogodak u ovoj jako nezanimljivoj utakmici.

 

 

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, a gosti su ovom pobjedom stigli do šestog mjesta, dok je Werder ostao na predzadnjem mjestu s pet bodova više od posljednjeg Paderborna i tri boda manje od 16-plasirane Fortune.

Dodajemo za kraj kako danas još svoje utakmice igraju Union Berlin i Schalke te Augsburg i Koln, a izvještaj i pogotke s tih utakmica imat ćete priliku pročitati na portalu Germanijak.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Marin PongračićJosip Brekalo

Ostale Vijesti