REUTERS/Martin Rickett
REUTERS/Martin Rickett

Slaven Bilić potpisao za novi klub, vraća se na Otok!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.09.22. | 13:53

Bivšeg hrvatskog izbornika se povezivalo s Hajdukom, ali Bilić je to demantirao rekavši kako još uvijek 'nije vrijeme'. Sad je jasno i zašto…

Kao grom iz vedra neba pojavila se vijest kako je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić nadomak povratka na Otok! Naime, bivši hrvatski izbornik postao je novi trener Watforda, potvrdio je sat vremena nakon nas klub iz šire okolice Londona na svojim digitalnim kanalima!

Ekskluzivna vijest Jasona Burta, šefa nogometne katedre na Telegraphu, u rano popodne neslužbeno je potvrđena i Germanijaku. Tako će Slaven Bilić po treći put u svojoj trenerskoj karijeri vratiti na Otok. Germanijak doznaje kako će sa Slavenom Bilićem u Watford ići njegovi asistenti Danilo Butorović, Dean Računica i Julian Dicks s kojim je već surađivao i kao igrač i dok je bio trener u West Hamu.

Veliko poštovanje nogometne javnosti ima Slaven Bilić u Engleskoj. Dokazao se kao igrač, potom kao trener, a u konačnici i kao stručni komentator. Napravio je sjajan posao u West Hamu, potom je WBA odveo do Premier lige, a sad će isto pokušati ponoviti sa Stršljanovima!

Watford je lani ispao iz Premier lige, a budući da prema TM-u imaju uvjerljivo najskuplju momčad lige, uprava je očekivala da se ove sezone 'lako' izbori ekspresan povratak. No, riječ 'lako' ne postoji u Championshipu, a budući da je Slaven Bilić već prošao kroz cijeli taj proces, uprava mu je odlučila dati povjerenje nakon što je smijenjen Rob Edwards koji je u sezonu ušao tri pobjede, pet remija i dva poraza.

Uskoro očekujemo opširnije informacije, ali ugovor je potpisan na 18 mjeseci, izgleda kako je samo pitanje sata kad će Slaven Bilić biti predstavljen pred engleskim predstavnicima medija kao novi trener kluba!



Tagovi

Slaven BilićWatfordChampionship

Ostale Vijesti