Action images
Action images

Slaven Bilić kratko i jasno odgovorio britanskim medijima na pitanje o mogućem otkazu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.11.20. | 13:53

Budući da je njegov WBA na 18. mjestu Premier lige i da još uvijek ne znaju za pobjedu, ništa nije nemoguće...

Kad bi čovjek samo pogledao rezultat utakmice WBA - Tottenham koja je završila minimalnom pobjedom gostiju, mnogi bi vjerojatno pomislili 'dobro su i prošli'.

Ipak, to baš i nije bilo tako te je WBA bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića veći dio utakmice bio bolji takmac te imaju apsolutno svako pravo biti nezadovoljni konačnim ishodom.

Strijelac jedinog pogotka vrijednog tri boda bio je Harry Kane, a iako se asistencija piše Dohertyju, najveću pomoć engleski napadač dobio je od vratara WBA Sama Johanstonea koji je u toj situaciji iz 88' minute jako loše reagirao.

Engleski novinari, nemilosrdni kakvi jesu, odmah su poslije utakmice pitali 'Super Slava' brine li za svoju poziciju glavnog trenera:

"Ako mogu biti iskren, mislim da je bespredmetno o tome razgovarati. Svo ovo vrijeme dajem sve od sebe i siguran sam da smo dovoljno pokazali da svi znaju da ćemo u konačnici uspjeti ostvariti svoj cilj", rekao je pomalo otresito Slaven Bilić pa nastavio:

"Nimalo ne brinem i uopće ne razmišljam o tome", zaključio je kad su ga pitali smatra li da uprava kluba već polako razmišlja o tome da ga se ubrzo smijeni.


Tagovi

Slaven Bilić

Ostale Vijesti