foto: Action Images
foto: Action Images

Slaven bijesan na upravu: Radili su mi iza leđa, ovo nije nogometna odluka...

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.10.20. | 12:00

Pukovnik BIlić gazi, više nije njegov Hegazi...

Slaven Bilić neće biti sretan startom u Premier ligi, jer ima samo tri boda, međutim to je realnost koju su mnogi predviđali WBA-u uoči starta tekuće sezone.

A ono što mu je napravila uprava vjerojatno će ga boljeti više od činjenice što još nema pobjedu, naime poslali su najplaćenijeg igračač Ahmeda Hegazija u Slavenov bivši klub Al Ittihad.

Slaven je reačunao na njega i planirao ga staviti u momčad za Brighton, a klub mu je doslovno iza leđa prodao igrača jer je stigla „nemoralna ponuda“. WBA je navodno uzeo 5.000.000 eura za jednogodišnji najam za igrača koji je imao još dvije godine na važećem ugovoru. Problem je navodno bila visoka plaća od oko 80.000 eura tjedno.

„On je trebao igrati, to nije bila nogometna odluka. Strašno sam razočran. On nam je jako važan igrač, a mi trenutačno trebamo ljude s velikim internacionalnim i premierligaškim iskustvom. Cijeli tjedan je s nama trenirao,“ jadao se Bilić.

„U subotu su me uvjeravali kako sigurno ostaje i zato sam još više razočaran što ga nema. Jasno mi je da je ovo biznis. Mi smo povratnici u ligu i napravili smo odličan posao što smo uopće zadržali okosnicu od lani, ali nismo atraktivni igračima kao ostali klubovi u ligi i zato ne smiješ puštati ono što imaš. Jednostavno ne smijemo gubiti takve igrače.“

Hegazi je u West Bromu igrao od 2017. i ima 104. nastupa za klub...


Tagovi

Slaven Bilićnogometni transferi

Ostale Vijesti