Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Slaven Belupo pronašao zamjenu za Ortiza, dovode Riječanina koji je prošle godine zabio 18 golova

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.02.24. | 14:37

Zanimljivo pojačanje za sastav pod vodstvom Roya Ferenčine

Jučer smo pisali o zanimljivom raspletu Dilana Ortiza u Slaven Belupu. Stasiti kolumbijski napadač raskinuo je suradnju s Farmaceutima, iako je još u petak nastupio u prvenstvenom dvoboju protiv Istre 1961.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, Ortiz se nije snašao na hrvatskim terenima i odlazak iz Koprivnice nikoga ne iznenađuje, a posebno zato što je uprava kluba već dogovorila i njegovu zamjenu.

Kako su doznale Sportske novosti, novo pojačanje Slaven Belupa trebao bi biti hrvatski napadač Filip Dangubić. Ovaj rođeni Riječanin izdanak je nogometne škole trenutno vodećeg kluba Hrvatske nogometne lige, upisao je i jedan nastup za klub s Rujevice, jednako toliko i za U21 reprezentaciju Hrvatske.

Kasnije je igrao i za Arad, Celje, Chindiju, Spartak Trnavu, Senicu, Krško, Krku i Pomorac, a 2023. godinu proveo je u Litvi, točnije u Hegelmanu. U njihovom je dresu odigrao 35 utakmica i zabio sjajnih 18 golova te bio drugi strijelac prvensta. Litavsko prvenstvo završilo je u studenom, nakon čegaje Dangubić postao slobodan igrač. Po svemu sudeći, neće još dugo biti na burzi rada. (I.M.)



Tagovi

Filip DangubićSlaven BelupoZimski prijelazni rok 2024.nogometni transferitransfertransferiHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti