Skandal u Srbiji: Čelnici kluba poslali huligane da zastraše igrače, oni im prijetili da će ih izbosti!?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.12.14. | 19:37

Strašan incident dogodio se danas u Kragujevcu.

Huligani koji se kriju iza imena Radničkog iz Kragujevca navodno su danas upali u svlačionicu i igračima tog kluba zaprijetili da će biti pretučeni ili izbodeni noževima ako ne prekinu štrajk zbog neisplaćenih plaća. Informaciju je objavio srpski Sindikat profesionalnih nogometaša Nezavisnost, koji navodi kako su huligani jednog igrača udarili u lice, ali i da se „sumnja da su navijače u svlačionicu doveli čelnici kluba s namjerom da zastraše igrače“.

Nogometaš koji je udaren, a čije ime u Sindikatu nisu željeli otkriti iz sigurnosnih razloga, napadnut je samo zato što je skupini od oko 15 huligana rekao da razumije njihovo nezadovoljstvo, ali da su prijetnje nasiljem pretjerane. Igrači su pozvali policiju koja se ponijela korektno, te uhitila huligana koji je zadao udarac, a koji im je poznat od ranije.

Radnički iz Kragujevca nalazi se na dnu ljestvice srpske Super lige sa tek sedam bodova i svega tri zabijena gola u 14 kola. Zanimljivo, na službenoj stranici kluba danas je osvanula kratka vijest u kojoj se navodi kako je momčad prekinula štrajk i da će nastaviti s treninzima, piše Mozzart Sport.

 


Tagovi

HuliganiRadnički Kragujevac

Ostale Vijesti