Reuters
Reuters

Sj***la ga Hrvatska, a sada je dobio novi izbornički posao

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.02.23. | 07:45

Prve akcije trebale bi mu biti prijateljske utakmice protiv Kine 23. i 26. ožujka.

Kanadski izbornik John Herdman postao je poznat domaćoj, ali i svjetskoj javnosti nakon što je poslije dobre igre, ali i poraza od Belgije u prvom kolu Svjetskog prvenstva na terenu, a onda i u kamere izjavio kako će 'sj***ti Hrvatsku' u drugom kolu turnira. Tim rečenicama mislio je motivirati svoje igrače, a zapravo je motivirao Vatrene koji su pokazali Kanadu (i Herdmanu) gdje im je mjesto, slavivši s 4:0 i poslavši Maple Leafse kući i prije posljednjeg kola.

Herdman je još uvijek izbornik kanadske reprezentacije, no, kako stvari stoje, već danas bi trebao promijeniti posao. Naime, prema pisanju novozelandskih medija Herdman je najveći kandidat za novog izbornika reprezentacije Novog Zelanda koja je izgubila u interkontinentalnim kvalifikacijama za Katar, od Kostarike s 0:1.

Od tada Novi Zeland je odigrao još dvije prijateljske utakmice protiv Australije i obje je izgubio. NewsHub piše kako je Herdman već prihvatio ugovor i kako bi svakog trenutka trebao i službeno biti objavljen kao novi izbornik All Whitesa i krenuti pripremati momačd za dvije prijateljske utakmice protiv Kine u Aucklandu i Wellingtonu 23. i 26. ožujka.

Iako ga je Hrvatska 'sj***la', možda je baš zbog viralnosti i (ne)popularnosti nakon te izjave i dobio novi posao...


Tagovi

John Herdman

Ostale Vijesti