Reuters
Reuters

Sjajne vijesti s Otoka: 525 dana nakon što mu je dijagnosticiran rak, Velšanin opet u momčadi Bournemoutha!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.03.23. | 12:55

Neovisno o ishodu današnje utakmice protiv Liverpoola, on je sigurni pobjednik!

Nogometaše Bournemoutha danas očekuje težak zadatak. Na njihov Vitality stiže Liverpool, momčad koja ih je u 4. kolu ove sezone ponizila s nevjerojatnih 9:0, a da bi stvar bila gora, Redsi su sada opet pronašli tu izgubljenu formu s početka sezone budući da su prije svega šest dana u mrežu Manchester Uniteda utrpali nevjerojatnih sedam pogodaka.

S knedlom u grlu su navijači Bournemoutha danas kretali prema stadionu, ali čak i ako njihova momčad danas upiše treći vezani poraz (u prošla dva kola pobijedili su ih Arsenal i Manchester City), oni će imati razloga za ustati, nakloniti se i zapljeskati svojem igraču Davidu Brooksu.


Velšanin će danas, 525 dana otkako mu je dijagnosticiran rak, opet konkurirati za sastav Bournemoutha. Utakmicu će započeti na klupi, a čak i ako ne uđe u igru, navijači će ga sigurno glasno pozdraviti.

Brooks je do pojavljivanje te opake bolesti bio i standardan reprezentativac Walesa, a u Bournemouth je stigao 2018. za 11.3 milijuna eura iz Sheffield Uniteda. Posljednju utakmicu odigrao je 29. rujna 2021. godine protiv Peterborough Uniteda (0:0)



Tagovi

BournemouthPremier liga

Ostale Vijesti