REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Sjajan potez Pašalića: Izbio sam pred golmana pa iznenadio cijelu obranu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.10.21. | 16:25

Zaslužan je za tri gola Atalante danas

Ako je Zlatko Dalić danas gledao dvoboj Empolija i Atalante vjerujemo da ga je zaključio sa širokim osmijehom na licu. Razlog tome je sjajna utakmica hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića koji je imao dvije asistencije i pomogao je stoeru Empolija Vitiju da pošalje loptu u svoju mrežu. Atalanta je slavila s 4:1, a utakmicu su kako smo rekli obilježili sjajni potezi hrvatskog veznjaka.

Posebno se ističe sjajna reakcija kod prvog zgoditka u 11. minuti. Izbio je sam pred vratara nakon duplog pasa s Josipom Iličićem, a onda umjesto da lagano zabije pričekao je Guglielma Vicara da mu se približi i dodao Iličiću koji zabio u prazan gol.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Drugi gol zabio je isto Iličić, ovog puta na asistenciju Muriela. Za Empoli je smanjio Di Francesco u 30. minuti. Pašalić je zaslužan i kod trećeg gola kada je u 49. minuti glavom spustio s peterca za Duvana Zapatu, a ispred njega je uklizao stoper Emolija Viti i posla loptu u svoju mrežu.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Ono što nije uspio kod trećeg gola dogodilo se kod zgoditka za konačan rezultat. Igrala se 89. minuta kada je Pašalić asistirao Duvanu Zapati isto kao i Iličiću za prvi gol, a lopta je ovog puta stigla do napadača koji zakucao za 4:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

U tri godine koliko je u Atalanti Pašalić je zabio 27 golova, a asistirao je 18 puta.

REZULTATI:

Subota

Spezia – Salernitana 2:1

Lazio – Inter 3:1

Milan – Verona 3:2

Nedjelja

Cagliari – Sampdoria 3:1

Empoli – Atalanta 1:4

Genoa – Sassuolo 2:2

Udinese – Bologna 1:1

Napoli – Torino (18:00)

Juventus – Roma (20:45)



Tagovi

Mario Pašalić

Ostale Vijesti