Screnshoot
Screnshoot

Šime poludio u tunelu: Hrvata su suigrači zadržali da ne nasrne na goste nakon ispadanja iz Lige prvaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.04.22. | 08:15

Malo je nedostajalo da situacija u potpunosti ne eskalira

Nogometaši Atletica ispali su u četvrtfinalu Lige prvaka nakon što je Manchester City u dvije utakmice bio bolji s minimalnih 1:0. Uzvrat u Madridu završio je bez pogodaka, a nakon korektnog (za pojmove Atletica) prvog poluvremena, utakmica se u drugom djelu pretvorila u pravu tuču.

Njemački arbitar Siebert, koji je doduše možda mogao i bolje reagirati u nekim situacijama te je sigurno svojim procjenama kumovao da se utakmica na kraju u potpunosti rasplamsa, na kraju je morao podijeliti čak devet žutih i jedan crveni karton.

Utakmica je završila, ali napetost se i dalje mogla rezati nožem. Zanimljivo je bilo i 'treće poluvrijeme' u kojem je glavnu ulogu imao Šime Vrsaljko. Hrvatski reprezentativac nije ušao u igru, ali su ga očito gosti nečime strašno isprovocirali budući da su njegove reakcije u tunelu bile poprilično burne. Njegovi suigrači su ga zadržavali da ne nasrne na goste, bilo je mahanja rukama, pljuvanja (?), a sasvim sigurno i psovki, ali cijela situacija ipak nije eskalirala. Malo je nedostajalo da se to dogodi, ali u konačnici ipak nije…

Cijelu situaciju iz tunela pogledajte u nastavku:



Tagovi

Šime VrsaljkoAtletico MadridManchester CityLiga prvaka

Ostale Vijesti