Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenik minimalno slavio protiv Solina, Narančasti na minus dva u odnosu na vodeći Zrinski

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.11.23. | 21:23

Pogodak odluke postigao je Majić u 79.minuti.

Nogometaši Šibenika s minimalnih 1-0 protiv Solina zaključili su 13. kolo Prve nogometne lige. Pogodak vrijedan tri boda djelo je Josipa Majića (79.), dok se asistencija piše Ivanu Božiću.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad Marija Carevića odigrala je vrlo dobru utakmicu, a malo je nedostajalo da u prednost dođu već u prvoj minuti, no Buljan se istaknuo sjajnom intervencijom nakon što je iz slobodnog udraca tukao Majić.

U prvih 45 minuta za domaći sastav prijetili su Božić i još jednom Majić, dok su gosti najbliži pogotku bili u 15. minuti nakon pokušaja glavom Tomića te u 28. minuti kad je opasno zaprijetio Vučković.

U nastavku su kod Naračastih prijetili Kolega, Torres, Laća i Pozo, da bi onda u 79. Majić odlučio utakmicu zakucavši loptu izbliza u mrežu nakon ubačaja s desne strane Ivana Božića.

Šibenik je ove sezone najbolja domaćinska momčad u Prvoj NL. U sedam odigranih utakmica na Šubićevcu, Naračasti su upisali šest pobjeda i jedan remi uz gol-razliku 17-2.

S ovom pobjedom momčad Marija Carevića vratila se na minus dva u odnosu na vodeći Zrinski koji je u subotu na domaćem terenu s minimalnih 1-0 svladao Vukovar 1991 (Dogan 27.).


Šibenik – Solin 1-0

Strijelci: 1-0 Majić (79., Božić)

Stadion: Šubićevac, gledatelja :475.

Sudac: Domagoj Kurtović (Osijek), pomoćnici: Igor Babić (Orahovica), Luka Kurtović (Osijek), četvrti sudac: Matej Čulina (Pridraga)

Žuti kartoni: Božić, Majić (Šibenik), Tomić, Đolonga, Kapitanović, Čuić (Solin)

Crveni kartoni: /.

Šibenik: Đaković, Dujmović, Gačić (78. Bačelić-Grgić), Perić, Cvijanović, Roca (68. Marijanović), Pozo, Kolega (78. B. Brajković), Majić, Torres (68. Laća), Božić (86. Ćosić). Trener: Mario Carević.

Solin: Buljan, Dumančić, Tomić, Lovrencsics, Dadić, Kaćunko (88. Klarić), Vučković, Čuić, R. Brajković (61. Kapitanović), Ćubelić (88. Ouamri), Đolonga. Trener: Goran Granić.

(I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikSolinPrva nogometna liga

Ostale Vijesti