Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Šibenik dogovara veznjaka milanskog Intera, ponuđen im reprezentativac iz Osijek

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.08.21. | 10:13

Središnja linija postala je gorući problem kluba sa Šubićevca.

Šibenik je novu sezonu otvorio s tri poraza, čime im se ponavlja situacija iz prošle sezone kad su imali isti start. Lani su prvi bod uzeli u četvrtom kolu Koprivnici i do kraja izborili ostanak. Povijest, se barem što se tiče rasporeda, ponavlja jer za vikend Narančasti za vikend gostuju kod Slaven Belupa.


Što se tiče transfera na Šubićevcu ovog ljeta je bilo iznimno prometno, kako u rubrici odlasi, tako i u onoj zvanoj dolasci. Naime, klub su napustili neki stožerni igrači iz prošle sezone poput kapetana Marka Bulata, Princa Ampema, Nediljka Labrovića, Schildenfelda, Emira Sahitija, dok su na njihova mjesta dovedeni Ivan Delić, Stefan Perić, Stipe Bačelić-Grgić, Marin Jakoliš, Antonio Marin, Edin Julardžija, kao i još pred kraj prošle sezone Ivan Močinić.

Međutim, nekadašnji veznjak Rijeke i hrvatske reprezentacije i dalje ima problema s ozljedama te nije na raspolaganju treneru Rosasu, kao i Julardžija, kojem je u prošlom kolu nastradalo koljeno te ga čeka duži oporavak.

Vezna linija tako je postala gorući problem Šibenika te gazde kluba intenzivno rade kako bi se pokrpali, odnosno pojačali u toj liniji. Prema pisanju Sportskih novosti, Narančastima je ponuđen reprezentativac Moldavije i veznjak Osijeka Mihail Caimacov, ali navodno o tog posla neće biti ništa.

Međutim, jedan od suvlasnika kluba Franciso Cardona u međuvremenu boravi u Italiji gdje prema informacijama istog lista pregovara s Interom oko za sad neimenovanog defenzivnog veznog, koji bi prema svemu sudeći mogao stići u Šibenik na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa.


Nadalje, nedavno se pisalo kako se na Šubićevac vratio Antonio Jakoliš, što je istina jer bivši igrač Hajduka u Šibeniku trenira već tjedan dana, no papirologija još nije razriješena te ni on nije na raspolaganju treneru Rosasu.



Tagovi

NK ŠibenikEdin JulardžijaIvan Močinić

Ostale Vijesti