Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Šibenik će otkupiti Jakoliša od Hajduka, poznata je i otkupna cijena

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.09.21. | 10:35

Ove sezone oduševljava u narančastom dresu

Dolaskom na posudbu u rodni Šibenik iz Hajduka, uslijedio je preporod forme Marina Jakoliša. Dobio je povjerenje ljudi sa Šubićevca koje je opravdao brojkama. U sedam utakmica zabio je četiri gola i četiri puta asistirao.

I sve to nije ostavilo nikoga ravnodušnim ni na Šubićevcu, ni na Poljudu. Sada je plan kolumbijskih vlasnika otkupiti Jakolišev ugovor od Hajduka. Kako piše Šibenski.hr, Hajduk i Šibenik su dogovorili posudbu do kraja ove sezone, s time da Hajduk na polusezoni može svog napadača povući natrag. No, ako Šibenik do tada uplati iznos otkupne klauzule 250 tisuća eura Jakoliš postaje igrač Šibenika. A, kako tvrdi lokalni portal, vlasnici šibenskog prvoligaša će uplatiti taj iznos, to su navodno imali namjeru i bez da su znali da će mu ovako krenuti u narančastom dresu.

Ovakav rasplet situacije sviđa se i samom Jakolišu koji je to potvrdio u razgovoru za Šibenski.

„Kada je krenula priča oko moga dolaska u Šibenik na posudbu ubačena je ta opcija oko mogućnosti da Šibenik otkupi moj ugovor od Hajduka, i ja sam na to pristao. Meni ugovor kao ugovor nije toliko presudan, bitno je da igram. Mislim da su u Šibeniku odmah znali da me žele otkupiti, jer su to i ispregovarali. Meni je sada najvažnije da se ova lijepa priča nastavi, da dođemo do zime pa će se onda to rješavati. Svi ćemo onda biti pametniji, i ja, Šibenik i Hajduk pa ćemo vidjeti što je najbolja opcija za koga“, rekao je Jakoliš.



Tagovi

NK ŠibenikMarin Jakoliš

Ostale Vijesti