Sheffield torpedirao Topnike, Emeryju se trese stolica

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.10.19. | 22:53

Prošlogodišnji član Championshipa iznenadio je „vječno četvrtu“ momčad Premier lige

Gledali smo danas jednu pravu „otočku“ utakmicu na Bramall Laneu u kojem možda nije bilo puno pogodaka ali zato oštrih startova, skok, odnosno duel igre, i dugih lopti nije nedostajalo.

Iako je Arsenal bio nešto bolji u prvih 45 minuta domaći sastav je bio prvi koji je došao do vodstva. Igrala se 30 minuta, Fleck je izveo udarac iz kuta koji odlazi na drugu vratnicu. Tamo je bio O'Connell koji vraća loptu u peterac, a ondje se našao 23-godišnji francuski napadač koji zabija svoj drugi pogodak ove sezone – 1:0

Do kraja poluvremena promjene na semaforu nije bilo pa je tako Sheffield otišao na predah sa minimalnim vodstvom.

U nastavku utakmice Arsenal je „ubacio u brzinu više“. Prijetili su Gunneri preko Ceballosa (60') i Pepea (75') ali do promjene rezultata nije došlo.

Usprkos svim naporima Arsenal nije uspio doći do izjednačujućeg pogotka pa su tako Bladesi upisali svoju treću pobjedu ove sezone koja ih dovodi do devete pozicije u Premier ligi. Arsenal, da je kojim slučajem pobijedio, bi bio treći, ali su ovim porazom pali na peto mjesto.

U sljedećem kolu Arsenal na domaćem terenu dočekuje Crystal Palace, dok Sheffield United ide na teško gostovanje protiv West Hama.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsheffieldunited%2Fposts%2F2712026888829552&width=500" width="500" height="594" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Sheffield UnitedArsenal

Ostale Vijesti