Senzacionalni transfer na pomolu: Bivša napadačka vedeta posrnulog RNK Splita na pragu Lazija?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.10.17. | 21:49

Na vrijeme je otišao s Parka mladeži!

Zanimljive vijesti stižu nam za bivšeg napadača RNK Splita, Sokola Cikalleshija!

Albanski reprezentativni napadač, koji je sakupio 23 nastupa za reprezentaciju i s njom igrao na Euru prošle godine u Francuskoj, na meti je talijanskog Lazija. Cikalleshi je stigao 2014. godine u redove tada prvoligaškog RNK Splita iz albanskog Kukesija za 100 tisuća eura, da bi u ljeto iduće godine nakon 31 nastupa u dresu Crvenih iz Parka mladeži tijekom kojih je postigao 13 pogodaka preselio u turski Basaksehir za 1.8 milijuna eura, što je treći najveći izlazni transfer u klupskoj povijesti.

Cikalleshi je preselio u redove Osmanlispora ovog ljeta, gdje je 27-godišnjak stigao na radar Lazija, točnije sportskog direktora Iglija Tarea. On je bio pun riječi hvale za albanskog napadača, koji je prošle sezone u dresu Basaksehira zabio 10 golova i dodao 5 asistencija u 27 nastupa za tursku momčad. Ove sezone u četiri nastupa za novu momčad ima jedan pogodak.

Tare je sam bivši albanski napadač koji je također bio i kapetan albanske reprezentacije, a u nedavnom je intervjuu za albanski Supersport biranim riječima pričao o Cikalleshiju.

„Cikalleshi mi se sviđa, on igra na istoj poziciji na kojoj sam i ja igrao. Moćan je i posjeduje osjećaj za gol; nikako mi nije jasno kako sa svojim talentom ne igra u nekoj od velikih momčadi“.

„No, moramo shvatiti i da ima jako dobar ugovor s Osmanlisporu, koji je platio velike novce za Sokola“.

Oglasio se i igračev agent, Emre Gumusdograyan:

„Pročitao sam što je Tare rekao i očito da je i meni i Sokolu drago što stižu takve pohvale, no nitko me još nije kontaktirao.“

„U slučaju da do transfera dođe to bi svakako bio vrhunac Sokolove karijere. Sve je moguće ukoliko prava ponuda sleti“, otvorio je mogućnosti Gumusdograyan.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Sokol CikalleshiIgli Tare

Ostale Vijesti