Senzacija! SPAL šokirao rezerve Juvea i odgodio proslavu naslova (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.04.19. | 16:50

Stara dama pokazala je svoje mlađahno lice poslavši na teren najmlađu jedanaestorku u četvrt stoljeća, ali momčad s tri debitanta nije pronašla riješenje za SPAL.

SPAL je s ovim rezultatom skočio s 16. na vrlo ugodno 13. mjesto prvenstvene ljestvice te trenutačno ima sedam bodova više od zone ispadanja.

Max Allegri odmorio je udarnu momčad za uzvrat protiv Ajaxa sljedeći tjedan, ali koštalo ga je to drugog ovosezonskog poraza u prvenstvu. Stara dama danas je pokazala svoje mlado lice poslavši na teren jedanaestorku staru tek nešto više od 25 godina u prosjeku s trojicom debitanata, ali najmlađa postava u posljednjih skoro četvrt stoljeća nije uspjela svladati slabašni SPAL.

Nije krenulo loše za Juve, Joao Cancelo dvostrukim dodavanjem oslobodio si je prostor za udarac ljevicom, ali kako mu to nije dominantna noga, pucao je loše, no to nije smetalo Moiseu Keanu koji je natrčao na njegov udarac i prevario domaćeg golmana za 0:1 nakon pola sata igre.

 

 

Ali SPAL nije klonuo minimalnim deficitom na poluvremenu, naprotiv, u nastavku je istrčao još motiviraniji. Schiattarella je iz kornera pronašao Bonifazija na vrhu peterca, a ovaj je glavom poslao loptu u mrežu za 1:1 u 49. minuti susreta.

 

 

U 74. minuti iskusni Floccari sretno se dočepao lopte nakon nekoliko nespretnih reakcija obrane Juvea, namjestio se na udarac i s ruba kaznenog prostora probio Mattiju Perina za povijesnih 2:1.

 

 

SPAL nikoga nije pola godine pobijedio na svom stadionu, ali u ožujku je vezao tri domaće pobjede protiv Rome, Lazija i sad Juventusa. Eh, da su tako igrali cijelu godinu…

Juventus je pak odgodio proslavu naslova za domaći teren i iduće kolo protiv Fiorentine, ali još može proslaviti titulu ovaj vikend, ne uspije li Napoli pobijediti Chievo u Veroni.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Serie AJuventusSPAL

Ostale Vijesti