Adam Davy / Press Association
Adam Davy / Press Association

Senzacija: Hrvatski vratar na meti Bayerna

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 20:00

Ranije ga se povezivalo s West Hamom te izgleda kako je samo pitanje dana, odnosno tjedna, kad će ostvariti transfer karijere.

Nevjerojatna vijest dolazi nam iz Njemačke. Na dan kada je objavljeno kako Thomas Tuchel više ne računa na Gabriela Vidovića, ugledni njemački novinar Sky Sporta Florian Plettenberg, javlja kako je Bayern zainteresiran za dovođenje Dominika Kotarskog! Dokapetan hrvatske U21 reprezentacije jedna je od opcija bavarskog kluba za osvježenje na poziciji vratara, a kako se navodi, druga opcija je 22-godišnji Gruzijac Giorgi Mamardašvili.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U Bayernu navodno imaju jako visoko mišljenje o Kotarskom, ppodcrtan je u njihovim bilježnicama, a hoće li to prerasti u nešto ozbiljnije, saznat ćemo u narednim tjednima prijelaznog roka.

Iza Hrvata je sjajna sezona u grčkom Paoku, kamo je prošlog ljeta za dva milijuna eura prešao iz Gorice. Nema sumnje kako će Paok imati višestruku zaradu na Kotarskom, koji se prije nešto manje od dva tjedna dovodio u vezu s prelaskom u West Ham. Cifra kojom se šuškalo je 10 milijuna eura, što njem,ačkom prvaku ne predstavlja nikakav problem. Dapače, ako zagrizu za dovođenje Kotarskog, vjerojatno će lakoćom licitirati s Čekičarima.

U prethodnoj sezoni, 23-godišnjak rođen u Zaboku 41 puta stao je na gol Paoka, primio je 37 golova, ali čak je 18 puta sačuvao mrežu netaknutom. Na nedavnom U21 Europskom prvenstvu, na kojem Hrvatska nije zabila nijedan gol i osvojila je tek jedan bod, Kotarski je bio jedan od rijetkih koji je zaslužio prolaznu ocjenu. Njegove bravure na golu mladih Vatrenih očito nisu prošle nezapaženo i prema svemu sudeći, čeka ga transfer karijere. Drugo ljeto zaredom! (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BayernLjetni prijelazni rok 2023Dominik Kotarski

Ostale Vijesti