REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

Šeik tjera razmaženog Mbappéa iz kluba, Real ruši svjetski rekord za francuskog superstara

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.06.23. | 10:41

Klubovi su navodno već i dogovorili odštetu od 250 milijuna eura

„Sljedeće sezone ostajem u PSG-u. Odluku o budućnosti donijet ću 2024. godine. Puno se toga može dogoditi u godinu dana, posebno kad je u pitanju klub kao što je PSG“, nedavno je u intervjuu poručio Kylian Mbappe u trenutku kada je isplivala informacija kako je svojim poslodavcima odaslao pismo namjere, ili bolje rečeno nenamjere potpisivanje produženja ugovora s Parižanima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I to samo godinu dana nakon što je dobio bogovske ovlasti na Parku Prinčeva, pa tako osim lukrativnog ugovora ima pravo kreiranja i sportske politike kluba. No njegov stav je očito dignuo tlak vlasnicima, pa je tako šeik Hamad Al Thani bin Hamad poručio Mbappevoim agentima kako ima rok do kraja mjeseca da ili produži ugovor ili da pakira kofere.

Ubrzo je stigao i odgovor u kojemu je Mbappe potvrdio kako neće produžiti vjernost s Parižanima, uz dodatak kako je njemu sasvim dobro u Parizu i da nema ništa protiv toga da još jednu sezonu ostane u francuskoj prijestolnici. Katarskom emiru je zatim sasvim prekipjelo pa je igraču nedvosmisleno poručio da može otići.

Glavni kandidat za njegovo dovođenje je, jasno, Real Madrid i sada se čini da je transfer vrlo izvjestan.

Klubovi su navodno već i dogovorili odštetu od 250 milijuna eura, odnosno 200 odmah i 50 mogućih u dodatnim bonusima. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kylian MbappéPSGReal Madrid

Ostale Vijesti