Action Images
Action Images

Šef Krasnodara: Dinamo više ne igra dobro samo u svom prvenstvu, nego i u Europi

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.12.20. | 16:29

Trener Dinamovog sljedećeg europskog suparnika već je dva desetljeća u klubu na raznim razinama.

Dinamu neće biti lako u šesnaestini finala Europa lige jer je u današnjem ždrijebu za suparnika dobio ruskog predstavnika Krasnodar, koji je stigao po ispadanju iz skupine Lige prvaka u kojoj je bio s Chelseajem, Sevillom i Rennesom.

"Posljednjih godina Dinamo ne igra dobro samo u hrvatskom prvenstvu nego i u europskim natjecanjima. Prošle sezone su u Ligi prvaka osvojili pet bodova u skupini s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, a ove sezone su u Europa ligi osvojili prvo mjesto. Siguran sam da ćemo u 1/16 finala igrati protiv teškog i zanimljivog protivnika", rekao je trener Murad Musajev za klupsku stranicu.

Musajev je inače cijelu svoju trenersku karijeru u Krasnodaru. Započeo je 2000. godine kao trener filijale Krasnodar-2000., koja je postojala od početka tisućljeća do 2011. godine kad je rasformirana. Musajev je potom prebačen na čelo U-19 momčadi s kojom je 2018. godine igrao u nokaut fazi juniorske Lige prvaka. Godinu ranije preuzeo je brigu i o B momčadi. Prije dvije godine postao je vršitelj dužnosti, kad mu je v.d. staž istekao, postao je i službeno trener prve momčadi.



Ostale Vijesti