Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Sedolski: „Znam da je svima zanimljivo kako možemo igrati s Dinamom, ali trenutno se pripremamo za Gibraltarce“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.06.22. | 13:53

Ikona Dinama na klupi potencijalnih protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka prokomentirala je ždrijeb

Dinamo je nakon ždrijeba za 2. pretkolo Lige prvaka doznao protivnike. Bit će to bolji iz ogleda između Shkupija i Lincon Red Impsa. Na klupi prvaka Sjeverne Makedonije sjedi bivši kapetan Dinama Goce Sedloski koji je za Sportske novosti prokomentirao ždrijeb u kojem ga, ako prođe prvake Gibraltara čeka bivši klub.

„Baš sam završio s treningom i vidio puno propuštenih poziva. Odmah sam znao što je bilo. Vjerujte, znam da je sad svima zanimljivo kako možemo igrati s Dinamom, ali ja se trenutno time ne bavim, pripremam se za utakmicu s Gibraltarcima. Jer, bit će teško, to je klub koji je prošle sezone igrao u Konferencijskoj ligi, ne smijemo nikoga podcijeniti. Tek kad to prođe, ako prođe dobro za nas, možemo se posvetiti Dinamu“, rekao je Sedloski.

Kao trener vodio je i prije šest godina momčad Vardara s kojom se Dinamo susreo u drugom pretkolu.

„Ne bi uspoređivao ovu momčad i onaj Vardar, nije to na meni. Imamo dobre igrače, dosta stranaca, osvojili smo naslov pet kola prije kraja, nije to jednostavno u konkurenciji Shkendije ili Akademije Pandev, a mi smo to učinili dominantno. Tako da, vidjet ćemo kakvi smo, u svakom slučaju sad se fokusiramo na prvo pretkolo, a o Dinamu ionako nemam što previše pričati. Svi znamo sve o Dinamu, koliki ugled i koliku kvalitetu imaju Modri. Tako da prvo pripreme u Turskoj, a onda Gibraltar“, izjavio je Sedloski za Sportske novosti.

Bio je Sedolski i trener druge momčadi Dinama, a spominjao se i kao kandidat za klupu prve momčadi. Bilo je to u vrijeme pandemije pa je u tim okolnostima brzo napustio Dinamo.

„Takav je trenerski kruh, brzo se stvari mijenjaju, nema se to što puno pričati. Vratio sam se kući, eto, osvojio naslov sa Shkupijem, najveći je to uspjeh u zadnjih 20 godina i vjerujemo da možemo nešto napraviti i u Europi, za početak pobijediti gibraltarskog prvaka“, zaključio je Sedloski.


Tagovi

Goce SedloskiDinamo ZagrebShkupiLincoln Red ImpsLiga prvaka

Ostale Vijesti