Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Sedloski: "Znamo kako igra Dinamo, jako je dobar ofenzivno"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.07.22. | 22:40

Trener Shkupija najavio je ogled na Maksimiru

Goce Sedloski će sutra na Maksimiru pokušati iznenaditi Dinamo. Svjestan je trener Shkupija da ga čeka izuzetno zahtjevan zadatak, ali s druge strane Goce je dobro upućen u kvalitete zagrebačkog sastava.

„Gotovo sve ih poznajem, pratim ih. Znate kako je, to je moj drugi dom. Dinamo igra jako dobro, ne trebam podsjećati kakve je momčadi pobjeđivao, od Tottenhama, West Hama... Dinamova je prednost što svake godine igra u skupinama europskih natjecanja, dok je nekima od mojih igrača ovo prvo veće iskustvo, prvi put igraju ovakve utakmice. Nadam se da će na teren izaći bez treme i straha. Idemo korak po korak prema gore“.

Sedloski je istaknuo kako će njegov sastav napraviti sve kako bi se predstavio u najboljem mogućem svjetlu.

„Svjesni smo protiv koga igramo, protiv jedne od najboljih momčadi na ovim prostorima. Znamo po što smo došli, neće biti lako. Znamo kako igra Dinamo, pratili smo ga i analizirali. Želimo se predstaviti u dobrom izdanju, a koliko će nam to suparnik dozvoliti, vidjet ćemo. Dinamo igra dosta ofenzivan nogomet pod vodstvom novog trenera Ante Čačića. Spremni smo na sve. Mislim da će dečki odraditi posao kako treba i da ćemo se dobro predstaviti“, poručio je strateg Shkupija.

A o opasnostima koje prijete s druge strane je rekao:

„Dinamo gotovo i nema slabih strana. Vidimo da igra dosta ofenzivno, ubacuju se iz drugog plana, moramo izdržati taj pritisak. Moramo se postaviti onako kako želim, čvrsto. Kažem, oni su favoriti, mi smo svoje napravili ovime što smo prošli 1. pretkolo, ali sad gledamo da se što bolje predstavimo i u ovoj fazi natjecanja. Ovo je prvih 90 minuta, ima još uzvrat u Skopju, neka i ondje bude naš stadion pun navijača i da uđemo u taj dvoboj s rezultatom kojeg priželjkujemo“.


Tagovi

ShkupiDinamo Zagreb

Ostale Vijesti