PA Images/PIXSELL
PA Images/PIXSELL

Savo Milošević o utakmici s Ukrajinom: "Svi znamo njihovu kvalitetu, ali imamo bitnu prednost"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.11.23. | 15:40

Utakmica će se igrati 21. travnja 2024. u Zenici

Izbornik reprezentacije BiH Savo Milošević rekao je kako je umjereno zadovoljan ždrijebom koji ih je u polufinalu doigravanja za EURO 2024. spojio s Ukrajinom. Utakmica će se igrati 21. ožujka 2024. u Zenici. Igra se samo jedna utakmica. U slučaju prolaska u finale play-offa, Bosna i Hercegovina će igrati protiv pobjednika duela između Izraela i Islanda.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

" Ima i pozitivnih i negativnih stvari. Negativno je što smo u polufinalu izvukli jednu od najjačih ekipa, koja je ovdje među ovih 12 selekcija. Sigurno će biti jako teška utakmica, svi znamo kakve su kvalitete Ukrajine. Ukrajini je vrlo lako proći kroz skupinu", rekao je Milošević i dodao:

"S druge strane, prvu, a nadam se da i drugu utakmicu igramo kod kuće, što je prednost u ovakvim utakmicama. Možemo biti umjereno zadovoljni. Imamo dvije utakmice kod kuće i ako želimo na Euro, to je velika stvar. Neće biti lako i znali smo da neće biti lako, bez obzira na protivnika i da to nije Ukrajina. Takav tip doigravanja je uvijek kompliciran i za jednu utakmicu je jako težak, odnosno psihički i fizički zahtjevan. Nema tu velikih favorita pa mi je drago što obje utakmice igramo doma."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Savo MiloševićBiHBiH nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti