Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

SASTAVI (Varaždin - Istra 1961): Domaćin napada s najjačim snagama, Garcia presložio obranu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.04.23. | 14:08

Utakmica počinje u 15 sati.

U prvom od dva današnja susreta u HNL-u, Varaždin na Gradskom stadionu dočekuke Istru 1961. Dvoboj se igra s početkom u 15 sati, a predstavljat će izravan duel za mjesta koja vode u Europu. Naime, domaćini trenutno drže 5. mjesto s 38 bodova, dok su Puljani dva mjesta i dva boda slabiji. No, trećeplasirani Osijek ima tek bod više od Varaždina, tako da će eventualni pobjednik današnjeg derbija sredine ljestvice doći tik iza vodećeg dvojca i istaknuti ozbiljnu kandidaturu u borbi za mjesta koja nude izlaz u neki od europskih kupova.

Sva tri ovosezonska međusobna duela ovih rivala bila su iznimno dramatična. U prvom je Varaždin došao do pobjede golom Postonjskog u 83. minuti, potom smo svjedočili remiju od 1:1, da bi u posljednjem susretu Istra pogotkom Marešića u 90. minuti stigla do 2:1 pobjede. U četvrtom i posljednjem ovosezonskom dvoboju, treneri Mario Kovačević i Gonzalo Garcia odlučili su se za sljedeće postave:



Utakmica počinje u 15 sati, a sudit će je sudačka postava predvođena Ivanom Bebekom iz Rijeke. Njegovi pomoćnici bit će Jerko Crnčić (Vrbovec), Željko Bučar (Duga Resa), dok će četvrti sudac biti Goran Pečarić (Zagreb). U VAR sobi sjedit će Ante Čulina (Zagreb) i Dario Kolarević (Zagreb).



Tagovi

HNLPrva HNLNK VaraždinIstra 1961

Ostale Vijesti