Srećko Niketić/Pixsell
Srećko Niketić/Pixsell

SASTAVI (Rijeka – Istra 1961): Dilaver u početnih 11, Garcia starta s Bakrarom

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.05.23. | 18:22

Utakmica počinje u 19.10 sati

Treću utakmicu 33.kola HNL-a na Rujevici će odigrati nogometaši Rijeke i Istre 1961. Budući da se prošla utakmica ova dva takmaca neće tako brzo zaboraviti, jasno je zašto je današnji okršaj mnogima posebno zanimljiv. I jedini i drugi su u posljednjim utakmicama slavili, Istra 1961 se lako obračunala na domaćem terenu sa Šibenikom (3-0), dok je Rijeka u gostima bila bolja od Slaven Belupa (3-1).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je Erceg za današnji ogled ponovno na raspolaganju Garciji, priliku od prve minute dobit će Bakrar. S druge strane, Jakirović se odlučio za najjačih 11 koje ima na raspolaganju, a to znači da se u momčad vratio Emir Dilaver.

Ovo su početni sastavi Rijeke i Istre 1961:

Rijeka (4-2-3-1): Labrović – Veiga, Dilaver, Galešić, Vukčević – Selahi, Hodža – Ampem, Janković, Marin – Frigan

Istra 1961 (4-3-3): Majkić – Hujber, Galilea, Marešić, Marin – Caseres, Petrusenko, Mlinar – Lisica, Bakrar, Kadušić

Valja naglasiti za kraj kako je glavni sudac utakmice Igor Pajač (Sv.Ivan Zelina), pomoćnici Jerko Crnčić (Vrbovec) i Mile Varivoda (Zagreb), dok je četvrta sutkinja Ivana Martinčić (Koprivnica). Glavnu riječ u VAR sobi ima Patrik Kolarić (Čakovec), AVAR je Ivan Starčević (Bjelovar), delegat Davor Ivić (Sisak), kontrolor Ante Vučemilović (Višnjevac), a časnik za sigurnost Marko Svilić.



Tagovi

Istra 1961HNK RijekaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti