Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

SASTAVI (Istra 1961 – Osijek): Tomas ostavio četiri prvotimca na klupi, Banović s najjačim snagama

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.08.23. | 18:03

Utakmica počinje u 18.55 sati (Max Sport 1)

U Puli će s početkom u 18.55 sati nogometaši Istre 1961 i Osijeka odigrati utakmicu 4. kola HNL-a. Puljani u ovaj ogled ulaze bez trenera na klupi, iako je Germanijak doznao prvi tko će naslijediti Mislava Karoglana koji je otkazom platio osvajanje tek jednog boda u prva tri prvenstvena kola. Što se tiče Bijelo-plavih, oni su u Pulu stigli direktno iz Turske gdje su doživjeli težak poraz od Adane u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu (1-5). Sljedećeg četvrta Osijek na Opus Areni igra uzvrat, ali prije toga se nadaju da će se protiv Istre 1961 vratiti na pobjedničke staze.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U današnjoj utakmici Istru 1961 će voditi Sergej Banović, a on i kolega mu Stjepan Tomas odlučili su se za sljedeće početne sastave:

Istra 1961 (4-3-3): Majkić – Hujber, Majstorović, Marešić, Valinčić – Mlinar, Petrusenko, Nebyla – Lisica, Erceg, Douglas

Osijek (4-2-3-1): Malenica – Guedes, Mkrtčjan, Evangelou, Dambrajev – Jugović, Fiolić – Bukvić, Caktaš, Lovrić – Mierez

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline kojem će asistirati Ivan Mihalj (Velika Gorica), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Goran Pečarić (Zagreb) dok će u VAR sobi biti njegovi sugrađani Ante Čuljak i Dario Kolarević. Delegat susreta je Dražen Posavec (Maruševac), kontrolor suđenja Igor Pristovnik (Zagreb), a časnik za sigurnost Miroslav Marković.



Tagovi

OsijekHrvatska nogometna ligaHNLIstra 1961

Ostale Vijesti