Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Sassuolo ne odustaje od Stefana Simića

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.06.21. | 17:29

Stoper Hajduka sve je bliže povratku na Apenine

Stefan Simić je visoko na listi želja stabilnog talijanskog prvoligaša Sassuola, 26-godišnji Hajdukov stoper dobro je poznat na Apeninima, a sve je izglednije da će se uskoro tamo vratiti.

Mediji bliski Sassuolu spominju razgovore između sportskog direktora kluba Giovannija Rossija i igračevog zastupnika, ali čeka se mišljenje novog trenera Alessija Dionisija koji je još na odmoru.

Povremeni reprezentativac Češke je s Hajdukom na pripremama u Sloveniji, ugovor s Bijelima mu traje još dvije sezone, a trenutno je jedan od iskusnijih prvotimaca u momčadi Jensa Gustafssona. Jasno je da će ključnu riječ u potencijalnom transferu voditi Hajduk, navodno su Splićani spremni pregovarati o odšteti koja bi mogla iznositi oko milijun eura, možda nešto manje.

Tolika je otprilike Simićeva vrijednost na nogometnom tržištu, sigurno je da ga Hajduk neće prodati ispod cijene. Za Sassuolo to ne bi trebao biti problem, talijanski klub je financijski i rezultatski stabilan, s tim da su nedavno prodali brazilskog stopera Marlona koji je za 12 milijuna eura otišao u Šahtar iz Donjecka.

Piše: Vedran Pavičić



Tagovi

Prva HNLHajdukSassuoloSerie AtransferiStefan Simić

Ostale Vijesti