Santini asistirao za gostujuću pobjedu Kortrijka

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.08.14. | 09:52

U subotu su se u belgijskoj ligi odigrale 4 utakmice, a domaći klubovi su osvojili tek 2 boda.

Cercle Brugge je s 1:0 na svojem terenu izgubio od Oostendea. Gol je postigao Berrier u 43. minuti, a naš Bačelić-Grgić je za domaćine na travnjaku odigrao svih 90 minuta. Mladi Ivan Blažević nije bio ni na klupi Oostendea.

Nisu igrali ni Hrvoje Čale, odnosno Ante Vukušić za Beveren koji je doma odigrao neriješeno 1:1 s Westerloom. Gosti su poveli iz kaznenog udarca kojeg je uspješno izveo Gounongbe u 73. minuti. Konačnih 1:1 postigao je Bojović 4 minute kasnije. Bez pobjednika je završila i utakmica između Standarda i Mouscrona. Keita je u 36. domaćine doveo u vodstvo, a Mouscron je preko Vandendriesschea (54.) i Delacourta (73.) preokrenuo rezultat da bi Bourabia (78.) domaćinima ipak spasio barem bod.

Kortrijk našeg Ivana Santinija je u gostima savladao Mechelen s 2:1. Zadarski napadač još uvijek nije postigao pogodak u novom prvenstvu, ali je asistirao Pavloviću za izjednačujući pogodak u 68. minuti. Do vodstva je Mechelen došao iz kaznenog udarca kojeg je izveo Kosanović u 27., a konačnih 2:1 za goste postavio je Marušić 13 minuta prije kraja utakmice. Santini je na travnjaku je bio do 84. minute kada ga je zamijenio Ragolle.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Jupiler liga

Ostale Vijesti