Sanchez zabio pa zaradio isključenje, Brozović odličan u savršenom nizu Intera (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.09.19. | 19:54

Šesta pobjeda u isto toliko utakmica.

Nogometaši Intera nastavili su savršen niz u novoj sezoni Serie A. U šestom kolu upisali su pobjedu na gostovanju kod Sampdorije rezultatom 3-1, a posebno se istaknulo novo pojačanje Alexis Sanchez s postignutim golom i zarađenim crvenim kartonom.

Mrežu domaćina načeo je Stefano Sensi u 20. minuti utakmice, a samo dvije minute kasnije Čileanac zabija za velikih 2-0 na poluvremenu.

Već u prvoj minuti drugog dijela Alexis Sanchez zarađuje drugi žuti karton zbog simuliranja i biva poslan na prijevremeno tuširanje. Stvari za Nearazzurre nisu izgledale dobgro jer je Jakub Jankto u 55. minuti zabio za smanjenje zaostatka na 2-1.

Međutim, pitanje pobjednika u ovoj utakmici riješava Roberto Gagliardini u 61. minuti utakmice nakon sjajnog proigravanja hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Malo po malo, Epic Broz se nameće kao glavna lokomotiva u sastavu Antonija Contea, a ovo je bila još jedna odlična predstava nekadašnjeg igrača zagrebačkog Dinama.

Inter je tako ostao jedini sa maksimalnih šest pobjeda u šest prvenstvenih susreta te ima dva boda više od drugoplasiranog Juventusa. Atalanta je treća s 10 bodova, dok je Napoli na četvrtom mjestu s 9, s tim da klubovi iz Bergama i Napulja sutra igraju utakmice šestog kola Serie A.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U posljednjoj utakmici dana, Atalanta je s Mariom Pašalićem od prve minute deklasirala Sassuolo rezultatom 4-1. Za goste su golove zabijali Gomez (6', 29'), Gosens (13') i Zapata (35').

(Foto: Reuters)


Tagovi

Alexis SanchezRoberto GagliardiniMarcelo BrozovićAntonio Conte

Ostale Vijesti