Samo u Lijepoj našoj: U 3.HNL sudac dosudio penal pa – prekinuo utakmicu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.10.20. | 09:51

„Čekali smo da ga izvedemo, a on je svirao kraj utakmice. Trenutak je to kojeg nikad u karijeri nisam doživio“, rekao je trener domaćeg sastava.

Neki će reći 'namještaljka', netko će smatrati da je to normalno, dok ima i onih koji ne vjeruju da se sve to događa te da mediji jednostavno 'napumpavaju' svaku situaciju.

U većem dijelu Hrvatske ovog su vikenda bili nepovoljni vremenski uvjeti, većina utakmica se odigrala. Baš kao i ona na Mavrincima gdje su se sastali Grobničan i Cres. Domaćin je vodio rezultatom 4:1, do kraja utakmice bilo je više od 10 minuta, ali onda se nad Grobnikom 'otvorilo nebo' te je sudac odlučio poslati igrače u svlačionicu. Ne bi to bilo ništa čudno da u tom trenutku igrači Grobničana nisu čekali da izvedu kazneni udarac.

„Moram reći da smo se dosta pribojavali utakmice, jer nam praktično cijela zadnja linija nije igrala. Čestitam dečkima, odigrali su odličnu utakmicu. Mladi dečki iznijeli su teret pobjede umjesto starijih igrača kojih nije bilo, potvrdilo se još jedanput da mladi uvijek mogu uskočiti kada zatreba. Od samoga smo se početka nametnuli, nismo dali Cresu da se razmaše, Grgić je postigao lijepi pogodak na otvaranju, prošao je nekoliko igrača. Do odmora je bilo 3:0, na početku drugoga dijela Prtenjača je odmah zabio za 4:0, a onda je počela jaka kiša, pravo nevrijeme... Na kraju se dogodio trenutak koji u karijeri nisam doživio. Sudac je dosudio penal za nas, čekali smo da ga izvedemo, a on je svirao kraj utakmice“, rekao je trener domaćina Dušan Gruevski.

Svoje viđenje dao je i trener Cresa Tiho Bašić:

„Ma, penal nije ni bio, voda je bila koljena! Neću o tome ni pričati! Pobijedila je kvalitetnija momčad, nismo mogli nadomjestiti izostanke Jusufija, Baljka i Maksenčuka, iskoristili su naše slabosti, rotacije igrača na pogrešnim mjestima. Nismo nezadovoljni rezultatima u prethodnim utakmicama, ljuti smo što danas nismo pružili jači otpor iako je realnost da su oni bolji“, zaključio je trener gostiju.

(foto: Dusko Marusic/PIXSELL)

 


Tagovi

3. HNLIz drugog kutaNK Grobničan

Ostale Vijesti