Sammir zabio „svom“ Dinamu za remi, Rijeka stigla do pobjede

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.01.20. | 16:41

Modri su s 'lokosima' odigrali prijateljsku utakmicu.

Nogometaši zagrebačkog Dinama danas su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Lokomotive u Rovinju. Trener hrvatskog prvaka, Nenad Bjelica, od prve je minute na travnjak poslao šaroliku postavu, a njihovi suparnici igrali su – i igrat će do daljnjega – bez najboljeg igrača iz prvog dijela sezone, Marka Tolića, koji je izbačen iz momčadi.

Bjelica je startao sa Zagorcem, Andrićem, povratnikom Ćužom Đirom, Marinom i Hajrovićem od prve minute, a najaktivniji u prvom poluvremenu bili su mladići, Antonio Marin i Mario Ćuže. Dani Olmo je s nekoliko članova poput Dominika Livakovića i Theophilea-Catherinea, promatrao utakmicu kao gledatelj na tribinama.

U prvom dijelu nismo vidjeli niti jedan gol, ali zato smo u nastavku vidjeli dva. Bjelica je ponovno promiješao sastav, između ostalih, u igru su ušli Kim, Leovac Moharrami i Šutalo, a upravo je mladi stoper Josip Šutalo zabio glavom nakon kornera u 63. minuti za vodstvo 'plavih'.

Nisu se momci Gorana Tomića predavali, štoviše, prijetili su u nekoliko navrata, a najizglednija prilika bila je ona Indrita Tucija, ali njegov udarac je otišao pored gola.

Ono što nije uspjelo Tuciju, uspjelo je Sammiru, bivšem veznjaku zagrebačkog Dinama. Ubačaj je došao s desne strane, a njegov poluvolej u skoku završava iza leđa vratara Zagorca za konačnih 1-1. Naturalizirani Brazilac je čaki zaplesao nakon zabijenog zgoditka.

Kasnije je još Mislav Oršić imao dobru priliku za gol i dolazak Dinama do pobjede, ali njegov udarac s vrha šesnaesterca odlazi preko gola.

I Rijeka je danas poslijepodne odigrala pripremnu utakmicu. Momci Simona Rožmana u Umagu su s minmalnih 1-0 pobijedili mađarskog drugoligaša Budafokija, a jedini strijelac bio je Momčilo Raspopović nakon ubačaja iz kornera.

(Foto: Pixsell/arhiva)

 


Tagovi

Sammir

Ostale Vijesti