Sammir se (opet) nudi Dinamu: Rado bih se vratio

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.05.18. | 08:40

Brazilac je već neko vrijeme bez kluba.

Dinamo danas protiv Intera na Maksimiru igra posljednju prvenstvenu utakmicu sezone, Modri su već osvojili naslov prvaka, tako da dvoboj protiv Intera igraju za prestiž, ali i kako bi prekinuli crnu seriju u kojoj su osvojili tek jedan bod u zadnje četiri utakmice.

Plavi su već ipak okrenuti novoj sezoni. Novi trener Nenad Bjelica danas će debitirati, a sastav za sljedeću sezonu i dalje je prilično mutan. No u maksimirske redove mogao bi se vratiti jedan stari „znanac“. Radi se o Sammiru!

„Nisam trebao na ljeto otići iz kluba. Tada nisam bio zadovoljan s Petevom, no on je brzo nakon mojeg odlaska dobio otkaz. Nisam sada razgovarao ni s kim u klubu, ali što se mene tiče rado bih se vratio. Da se dobro spremim, mogao bih biti od velike koristi“, rekao je Sammir, koji se trenutno nalazi u Zagrebu, u razgovoru za Sportske novosti.

Podsjetimo, Sammir je u Dinamu igrao od 2007. do 2014. kada je prešao u Getafe. Potom se iz Kine vratio u Maksimir početkom 2017., no u Dinamu je proveo svega pola sezone, zabio je tri gola i zaradio 1,77 milijuna eura, da bi nekoliko dana prije početka sezone ponovno otišao u Kinu u kojoj ga je njegov klub prevario i sada naturalizirani Brazilac odštetu traži na sudu.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Sammir

Ostale Vijesti