Sammir predvodi Lokose u utakmici za povijesni rezultat u Europi

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.08.20. | 11:08

Lokomotiva pred sobom ima težak zadatak u 19 sati kad gostuje austrijski velikan

Pogledajte TEČAJ za utakmicu Lokomotiva-Rapid. (Arena Sport 2, 19:00)

Sat ranije od Dinama, i viceprvak Lokomotiva kreće u novu europsku sezonu. U Kranjčevićevoj gostuje austrijski velikan Rapid, a ulog je pozamašan. Preskoče li Lokosi Bečani, zagarantirana im je skupina Europske lige.

Goran Tomić potvrdio je Krunoslava Hendiju kao startera među vratnicama s obzirom na odličnu izvedbu 31-godišnjaka u drugom kolu HNL-a protiv Rijeke. Uostalom, Alex dos Santos tek je odradio nekoliko treninga s momčadi te je trener odlučio kako je prerano da ga se u toj situaciji baci u vatru u ovakvom okršaju.

Tomić je naglasio kako je prilika da u jednoj utakmici izbore europsku jesen (kao i lijepu financijsku injekciju) nagrada za dobru sezonu 2019./2020., ali da popriličan hendikep predstavlja pustošenje svlačionice u vidu pozitivnih testova na koronavirus, kao i izlazni transferi. Svjedoči o dobroj atmosferi među igračima nakon velike pobjede nad Rijekom, no isto tako je svjestan veličine kao i trenutne snage kluba koji je 32 puta dizao trofej za prvaka Austrije.

Dobro ozračje potvrdio je i kapetan Denis Kolinger, a lijepa je vijest da se u konkurenciju vraća i Fran Karačić. igrač koji je ostvario transfer u Dinamo ali je ostavljen na posudbi. On će svoju priliku čekati s klupe, no nadamo se da će se, baš kao i suigrači, u narednom periodu boriti za minute u utakmicama grupa Europske lige.

(foto: Luka Stanzl/Pixsell)


Tagovi

Lokomotiva ZagrebRapid BečEuropska ligaSammirGoran TomićDenis KolingerFran Karačić

Ostale Vijesti