Same nule na Apeninima - Roma opet kiksala, san o 'scudettu' lagano isparava

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.03.15. | 17:22

Roma i dalje ne zna za pobjedu u Serie A. Posljednju pobjedu ubilježili su prije točno mjesec dana, a danas su ubilježili četvrti uzastopni remi.

Osim što nisu došli do pobjede, igrači Rome nisu stvorili ni previše šansi na gostovanju kod Chieva. Možda su i oni, kao i domaći igrači, bili šokirani teškom ozljedom Mattiella pa nisu mogli doći do pravih šansi. Napadala je Roma, imala veći posjed lopte u nogama, ali su svi napadi bili prilično sterilni te je na kraju ostalo 0:0. Sada je Roma na 50 bodova, 8 manje od Juventusa koji ima utakmicu manje, ali i tek 5 više od Napolija koji večeras igra svoju utakmicu protiv Intera.

Još su dvije utakmice današnjeg programa završile bez golova. Prva je bila ona između Cesene i Palerma za kojeg je opet od početka utakmice igrao Mate Jajalo koji je zamijenjen u 60. minuti. Bez golova su igrali i Parma i Atalanta, a remizirao je i Empoli protiv Genove.

Jedina utakmica koja je završila s pobjednikom je ona između Udinesea i Torina. Gosti su poveli u 15. minuti, ali je Udinese do poluvremena preokrenuo, a u nastavku utakmice i povećao prednost na 3:1. Konačnih 3:2 postavio je Benassi u 69. minuti. Stipe Perica je svih 90 minuta proveo na klupi Udinesea.

Serie A, 26. kolo:

Cesena – Palermo 0:0
Chievo – Roma 0:0
Empoli – Genoa 1:1 (Barba 66'/Niang 27')
Parma – Atalanta 0:0
Udinese – Torino 3:2 (Di Natale 17', Molinarro 25'-11m, Wague 49'/Quagliarella 15', Benassi 69')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti