Salah i Shaqiri za sigurnu pobjedu Redsa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.11.18. | 14:49

Nije bilo puno problema za Liverpool.

U 12. kolu Premiershipa na Anfield je stigao posljednjeplasirani Fulham. Iako su domaći navijači očekivali uvjerljiviju pobjedu Liverpoola, u konačnici mogu biti zadovoljni prikazanim jer je njihova momčad slavila rezultatom 2-0.

Mreže se nisu tresle do 41. minute kada napadač Fulhama Aleksandar Mitrović zabija glavom za goste, ali sudac opravdano svira ofsajd. U istom napadu, dok su nogometaši Slaviše Jokanovića žalili za poništenim golom Alisson je brzo izveo indirektan udarac, da bi lopta brzinom munje preko Alexander-Arnolda stigla do Mohameda Salaha koji u razmaku od 14 sekundi od primljenog neregularnog gola izbija sam pred vratara Fulhama i zabija za 1-0.

S tom prednošću otišlo se na predah, a već u osmoj minuti nastavka Liverpool povisuje vodstvo. Robertson je s lijeve strane sjajno pronašao Xherdana Shaqirija koji je ostao nečuvan u protivničkom kaznenom prostoru te iz prvog dodira unutarnjim dijelom kopačke šalje loptu u mrežu za, ispostavit će se, konačnih 2-0.

Momčad Jurgena Kloppa barem nakratko je zasjela na čelo ljestvice u engleskom prvenstvu sa 29 bodova na svom kontu. Bod, ali i utakmicu manje ima Manchester City koji kasnije danas igra gradski derbi s Unitedom, a svoju utakmicu mora odigrati i Chelsea protiv Evertona. Bluesi trenutno zaostaju tri bodova za Liverpoolom. Fulham je ostao na posljednjem mjestu tablice sa samo 5 bodova.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Mohamed SalahXherdan Shaqiri

Ostale Vijesti