Sada je sve jasno: Lampard ovog ljeta dovodi najveću mladu njemačku zvijezdu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.07.20. | 15:44

Cijena transfera vrti se između 80 i sto milijuna eura.

Njemački Bild donosi informaciju iz koje postaje očito da bi Chelsea ovog ljeta trebao dovesti još jednog njemačkofg reprezentativca.

Prema njihovim izvorima, Kai Havertz je zatražio od uprave Bayer Leverkusena da mu odobre transfer ovog ljeta, a ono o čemu se piše posljednjih tjedana jest interes londonskog velikana.

Spekuliralo se o mogućem odlasku 21-godišnjeg u redove minhenskog Bayerna, ali vodstvo Bavaraca je odbacilo takvu mogućnost ovog ljeta. Iz tog razloga, jedini pravi interesent za usluge ovo ofenzivnog veznjaka sada je preostao klub sa Stamford Bridgea, a isti izvor je ranije prenio kako je igrač otvoren za dolazak u Premiership.

Osim Bayernovog, spominjao se interes i madridskog Reala, međutim 'Bluesi' su do sad bili najkonkretniji i najbrži kada su pregovori sa samim igračem u pitanju.

Havertz je ove sezone u 30 porvenstvenih nastupa upisao 12 golova i šest asistencija, a trenutna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 81 milijuna eura. Kako navodi otočki Telegraph, 'Apotekari' će za njegove usluge tražiti sto milijuna eura, dok su Englezi trenutno spremni dati dvadesetak milijuna eura manje.

Prema tome, transfer nije dogovoren, Havertz je iskazao jasnu želju za dolaskom u London i jasno je kako će on ovog ljeta završiti na Otoku. Međutim, kada će se to dogoditi, odnosno koliko će trebati klubovima da se dogovore oko odštete tek treba vidjeti.

(Foto: Peter Cziborra/Reuters)


Tagovi

Kai HavertzFrank Lampard

Ostale Vijesti