ROBERT MICHAEL/DPA/PIXSELL
ROBERT MICHAEL/DPA/PIXSELL

Rumunjski Mamić odlučio dovesti bivšeg stopera Hajduka jer je - visok!?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.06.21. | 13:34

Becali nastavlja 'oduševljavati' izjavama i odlukama

Bivši stoper Hajduka Stipe Vučur trebao bi uskoro postati igrač rumunjskog FCSB-a u kojem je polusezonu proveo i Ante Vukušić s neugodnim iskustvom. Vučuru je ističe ugovor s austrijskim Hallerscherom krajem lipnja i potražio bi novu sredinu.

Prema javljanju rumunjskih medija izgleda da ju je već našao. Naime gazda FCSB-a Gigi Becali izjavio je za ProX kako je 'uzeo stopera visokog 1.95 metara iz njemačke druge lige koji je igrao i u Austriji' i naveo da ga dovodi jer je visok. Dobro obaviješteni rumunjski novinar Emanuel Rosu piše da je riječ o Vučuru.


Opisuju ga kao prijatelja Steliana Filipa, lijevog beka s kojim je bio dobar za vrijeme igranja u Hajduku, a tamo su ostali poznati po aferi 'pršut' zbog koje su bili i žestoko kažnjeni. Riječ je o tulumu uoči utakmice s Dinamom, a slike sa zabave izašle su na društvenim mrežama zbog čega ih je Hajduk tada već otpisao prebacivanjem u drugu momčad.

Vučur u FCSB stiže istim kanalom kao i Ante Vukušić kojeg je Gigi Becali otpisao odmah u startu i odredio da neće igrati jer je 'slab'.

Osim za Hajduk, s kojim je već igrao protiv svog budućeg kluba, Vučur je igrao za Salzburg, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck i Lustenau.


Tagovi

Stipe VučurSteauaRumunjskaRumunjska nogometna reprezentacijaRumunjska prva ligaHajdukHNL

Ostale Vijesti