Rugani napušta Juventus, četiri europska velikana zainteresirana

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 30.10.19. | 10:12

Konačno odlazi u potrazi za boljim statusom.

Svake godine bila je ista priča. U Juventusu su polagali nadu u Danielea Ruganija, obećavali mu minutažu i mjesto za potpunom afirmacijom, ali već petu sezonu pomaka nema, dapače. Stoper je na izlaznim vratima Stare dame, a njegova minutaža nikad nije bila manja. 

Stigao je u Torino 2012. godine kao tinejdžer, igrao za U19 momčad Bianconera, koji su se u veljači 2015. odlučili otkupiti ugovor od Empolija za pet milijuna eura. Od tada je Rugani odigrao 87 utakmica u dresu Juventusa, ali ni u jednom trenu nije bio u prvom planu. Grijao je klupu Chielliniju, Bonucciju, Barzagliju, Benatiji. Ovog ljeta stigao je Matthijs de Ligt i ako je bilo kod Ruganija ikakve nade da će postati stup obrane talijanskog prvaka, ona je dolaskog supertalentiranog Nizozemca otišla u nepovrat. 

Izgleda da je to shvatio i sam igrač te će na zimu potražiti novi klub, a to ne bi trebala biti teška zadaća. Kako prenosi Calciomercato, zainteresirani su Milan, Liverpool i Manchester United, navodno i Arsenal. Prednost Milana mogao bi biti trener Stefano Pioli koji je namijenio ulogu startera za Ruganija, ukoliko bi se ovaj odlučio za San Siro. 

Transfermarkt cijeni Ruganija na 23 milijuna eura, a za reprezentaciju Italije odigrao je sedam utakmica.

(foto: Reuters)


Tagovi

Daniele Ruganitransferi

Ostale Vijesti