Rossoneri puni samopouzdanja: Pogledajte komičnu Rebićevu reakciju kod Zlatanovog gola (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.07.20. | 23:41

Hrvatski reprezentativac izborio crveni karton, Ibra zabio dva gola za pobjedu.

Milanovi nogometaši nisu odustali od borbe za plasman u Europu. Štoviše, momci Stefana Piolija igraju u sjajnoj formi, u devet okršaja nakon povratka s prisilne pauze zbog pandemije, upisali su šest pobjeda i tri remija, a večeras su u desetoj uzastopnoj utakmici ostali neporaženi. Točnije, upisali su sva tri boda pobjedom 2:1 kod Sassuola.

U 35. kolu Serie A gosti su stigli u vodstvo u 19. minuti kada je Zlatan Ibrahimović glavom poentirao nakon ubačaja Hakana Calhanoglua. Koliko su Piolijevi puleni puni samopouzdanja najbolje dočarava reakcija hrvatskog reprezentativca Ante Rebića koji je krenuo s proslavom gola i prije nego je Ibrakadabra udario loptu glavom.

U nastavku, Caputo je iz jedanaesterca donio izjednačenje domaćinima u 42. minuti, ali u drugoj minuti nadoknade Ibrahimović - ponovno na asistenciju Calhanoglua - vraća 'milaneze' u vodstvo.

U sedmoj minuti nadoknade prvog dijela, Sassuolo je ostao s desetoricom na travnjaku jer je Ante Rebić izborio drugi žuti karton za Mehdija Bourabiju.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/e/b0ytq7" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

 

U konačnici utakmica je završena pobjedom 2:1, a Milan je zasjeo na peto mjesto ljestvice s bodom više od Rome i tri od Napolija, s tim da potonje dvije momčadi tek očekuju ogledi 35. kola Serie A.

(Foto: screenshot)


Tagovi

Zlatan IbrahimovićAnte Rebić

Ostale Vijesti