Ronaldo propušta Rayo, pod upitnikom i za City?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.04.16. | 15:19

Trener Real Madrida Zinedine Zidane je potvrdio kako Cristiano Ronaldo neće igrati sutra protiv Rayo Vallecana.

Zidane je rekao kako bi zvijezda njegove momčadi rado igrala u sutrašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Rayo Vallecana, ali Portugalac će zbog problema s mišićem ipak morati na odmor te je pod upitnikom za prvi dvoboj polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja u utorak.

Cristiano Ronaldo je u susretu protiv Villarreala u Primeri zaradio istegnuće mišića. Pregledi su pokazali probleme u desnoj tetivi, a nije poznato kada će biti spreman za povratak na terene, piše ESPN.

Sutra neće igrati. Obavili smo snimanje i nije ništa ozbiljno, ali ne može igrati. Onda ćemo vidjeti dan za danom, pa ćemo tako vidjeti i za utorak“, rekao je Zidane.

Priznao je trener Reala nakon utakmice protiv Villarreala u srijedu da bi ponekad rado dao malo odmora Ronaldu kako se ne bi riskirala kakva ozljeda, ali i kako je to teško jer on uvijek želi igrati svaku utakmicu.

Gareth Bale bit će spreman za sutrašnji ispit.

On je dobro, puno bolje. Dobro trenira i u potpunosti se oporavio. Ideja je da nam sutra bude na raspolaganju. Vidjet ćemo hoće li krenuti od prve minute“.

Četiri kola do kraja sezone Real je treći na ljestvici španjolskog prvenstva, sa samo bodom zaostatka za vodećima, Barcelonom i Atletico Madridom.

'Kraljevi' su u dobrom zaletu. Imaju osam uzastopnih pobjeda u Primeri i nastavku niza nadaju se i sutra. Rayo je izgubio svih devet utakmica od madridske momčadi od 2011. godine. U prosincu prošle godine je na Santiago Bernabeu  bilo čak 10:2 za Real.

Rayo Vallecano je trenutno na 16. mjestu prvenstvene ljestvice, sa samo tri boda iznad zone ispadanja.

Bit će vrlo teška utakmica jer je to momčad koja zna igrati. Bit će nam komplicirano, već od početka. Koncentrirani smo, dobro se osjećamo, u dobroj smo formi i moramo tako i nastaviti. Sutra nas čeka lov na tri važna boda i naporno ćemo se truditi i boriti“, poručio je Zidane.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Cristiano RonaldoZinedine Zidane

Ostale Vijesti