Marius Becker/DPA/PIXSELL
Marius Becker/DPA/PIXSELL

Romano: Šahtar će u iduća 24 sata za novog trenera imenovati Hrvata iz nizozemske lige

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.10.23. | 17:54

Preokret u ukrajinskom klubu, koji se opredijelio za hrvatskog trenera koji se nije nigdje spominjao kao potencijalni nasljednik Van Leeuwena

Čini se da je Šahtarova potraga za novim trenerom završena. Iako su se kao jedni od kandidata za klupu spominjali Ivan Leko i Darijo Srna, koji je preuzeo ulogu privremenog trenera, Fabrizio Romano javlja kako nijedan od njih dvojice neće dugoročno sjesti na klupu ukrajinskog velikana.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Talijanski transfer guru tvrdi kako je izbor Šahtara pao na Marina Pušića, hrvatskog trenera koji je trenutno pomoćnik Arneu Slotu u Feyenoordu! Podsjetimo, Šahtar je bez trenera nakon što je otkaz dobio Patrick van Leeuwen, iako je u 13 utakmica imao osam pobjeda i dva poraza.

Pušić je od siječnja 2021. godine pomoćni trener u Feyenoordu, dvije godine prije toga bio je pomoćnik u AZ Alkmaaru, dok je jednu sezonu vodio Twente i osigurao s njima povratak u Eredivisie. U karijeri je još, također kao pomoćnik, bio u Interu iz Bakua, NAC Bredi te u omladinskom pogonu Vitessea. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ŠahtarFeyenoord

Ostale Vijesti