REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Romano je napisao ‘here we go’, a to znači da tiskanje dresova može početi: Asensio sve dogovorio s novim klubom!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.06.23. | 11:09

Talijanski stručnjak za transfere ističe kako je dogovor postignut, a službena objava očekuje se tek nakon što se Asensio posljednji put pozdravi s navijačima Real Madrida.

Juventus, Manchester United i PSG su tri kluba koja su pokazala najveći interes za potpisom Marca Asensija nakon što je postalo poznato da španjolski reprezentativac neće potpisati novi ugovor s Real Madridom. Prvo je Stara dama imala vodeću pozicji u utrci, potom se pojavila priča kako je najveća želja Asensija okušati se na Otoku što je u prvi plan lansiralo Crvene vragove, ali kako je vrijeme odmicalo, tako se PSG nametnuo kao praktički jedina opcija za 27-godišnje desno krilo koji je ove sezone u dresu Real Madrida skupio 12 pogodaka i osam asistencija u 50 nastupa u svim natjecanjima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Parižani se spremaju na život bez Messija i Ramosa, navodno se ozbiljno dogovara i transfer Neymara, a kako Mbappe ne bi ostao ‘pale sam na svijetu’, čelni ljudi kluba su već sad dogovorili prvo ovoljetno pojačanje.

Budući da je ušao u posljednjih mjesec dana ugovorne obveze s klubom čije boje brani od 2015. godine, Asensio će u PSG otići kao slobodan igrač. Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski novinar za nogometne transfere, na svojem je Twitteru napisao ‘here we go’, što u prijevodu znači da je posao – gotov!

Talijan ističe kako će Španjolac potpisati četverogodišnji ugovor s novim klubom, a njegov prelazak u Pariz biti potvrđen tek nakon što se oprosti od navijača Real Madrida što bi se trebalo dogoditi danas nakon što se odigra posljednje kolo La Lige u kojem Kraljevski klub na svojem Santiago Bernabeuu dočekuje Athletic Bilbao (18.30).

Asensio je za Real Madrid skupio 285 nastupa, 61 pogodak i 32 asistencije u svim natjecanjima. Aktualni je reprezentativac Španjolske, u najboljim je igračkim godinama (27) te je razumljivo zašto ne želi biti rezerva Viniciusu Junioru te Rodrygu. S Kraljevskim klubom osvojio je čak 17 trofeja.



Tagovi

Marco AsensioReal MadridParis Saint-GermainPSG

Ostale Vijesti