Rijeka prosula bodove u Koprivnici

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.09.17. | 21:00

Slaven Belupo došao je do važnog boda…

U utakmici desetog kola HNL- Slaven Belupo izvukao je bod na svom travnjaku protiv aktualnog prvaka Rijeke. Utakmica je završila rezultatom 1:1.

Riječani su se dugo mučili sa Slavenom. Gledali smo blijedo i prilikama siromašno prvo poluvrijeme. Iz prvih 45 minuta vrijedi izdvojiti samo tri situacije. U 4. minuti udarac Hebera glavom skinuo je Marković, a vratar domaćih sjajno je reagirao i desetak minuta kasnije kada je obranio Župarićev udarac glavom.  Slaven je zaprijetio u 38. minuti, ali je udarac Bouadle ukrotio Prskalo.  

Rijeke je bolje otvorila drugo poluvrijeme i došla do vodstva u 59. minuti. Zuta je glavom spustio loptu Heberu koji se petnaestak metara šutirao prema golu, a lopta prolazi kroz noge Markovića za vodstvo Rijeke 1:0.

Ipak, Slaven je uspio doći do izjednačenja. U 78. minuti nakon ubačaja iz desnog kuta Prskalo je „zaplivao“, Pejić prebacio loptu glavom na drugom stativu, a na nju je natrčao Međimorec i poslao je u praznu mrežu za 1:1.

U sudačkoj nadoknadi Rijeka je propustila veliku prigodu za doći do sva tri boda. U čistoj situaciji našao se Acosty, izašao sam pred Markovića i zatim pucao ravno vratara Slavena Belupa.

Nakon ovog remija Rijeka je druga na tablici s 22 boda, odnosno tri boda manje i utakmicom manje od Dinama, dok je Slaven peti s 12 bodova.

HNL, 10. kolo:

Slaven Belupo – Rijeka 1:1

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Heber

Ostale Vijesti