Rijeka na pragu dovođenja Nikice Jelavića, ali i novog iskusnog stopera!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.02.17. | 22:33

Rijeka nastavlja s pojačanjima za pohod na titulu prvaka!

Nema novosti oko najavljenog potpisa bivšeg reprezentativca Nikice Jelavića za Rijeku, koji se predstavlja kao stvar formalnosti.

Jelavić je otvoreno izrazio želju da potpiše za trenutno prvoplasiranu ekipu hrvatske lige, ali problem predstavlja komplicirana formalno-pravna procedura oko raskidanja ugovora u Kini. Ipak, u tom statusu quo se nazire sretan završetak, tako da bi – ako ne bude novih prepreka – Jelavić trebao stići do početka proljetnog dijela prvenstva.

Dodatni problem Rijeci predstavlja teška ozljeda novopečenog stoperskog pojačanja, Darija Župarića, koji je tek nedavno pristigao u Rijeku iz Pescare. Težina njegove ozljede je takva da se ne može procijeniti točan period oporavka, ali je već sada jasno da on neće biti kratak. Stoga su se okrenuli potrazi za novim imenom na toj poziciji, a pojavila se opcija angažiranja Ante Kulušića.

Iskusni, 30-godišnji stoper raskinuo je ugovor s turskim prvoligašem Genclerbirligijem, a inače je potekao iz redova Šibenika. Više o tome će se također znati kroz narednih par dana.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Nikica JelavićAnte Kulušić

Ostale Vijesti