Screenshot
Screenshot

Reprezentativac Sjeverne Makedonije stiže iz Adane Demirspor u Osijek?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.09.23. | 15:22

Odradio je svih 90 minuta u domaćoj pobjedi turske momčadi protiv Bijelo-plavih, dok je uzvratnu utakmicu na Opus Areni odgledao sa klupe za pričuvne igrače.

Već neko vrijeme se šuška o potencijalnom dolasku talentiranog stopera Jovana Maneva (22) u Osijek. Još prije sedam dana to je prvi spomenuo Glas Slavonije, da bi danas 'ekskluzivno' makedonski Sportsport ustvrdio kako je transfer igrača praktički pa dogovoren.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Prema njihovim informacijama, Osijek će dovesti Maneva na jednogodišnju posudbu, nakon čega će uslijediti otkup ugovora od 1.5 milijuna eura.

Budući da Patrick Kluivert ne računa na Maneva kao prvu opciju, transfer u Osijek djeluje kao realan ishod. Makedonci javljaju kako će Manev u Osijeku zarađivati isto kao u Adani Demirspor, a to je 240 tisuća eura godišnje.

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Germanijak, dogovor između klubova je odavno postignut, ali dogovora na relaciji Manev – Osijek još uvijek nema. Što ne znači da ga uskoro neće biti…

Adana Demirspor je trenutno na 10. mjestu Super Lig, a plasman u Konferencijsku ligu ipak nisu izborili budući da je nakon jedanaesteraca Genk pronašao put do pobjede. Manev je u toj utakmici igrao od 88. minute, a jedini jedanaesterac u raspucavanju promašio je ponajbolji igrač Younes Belhanda. (I.A.S.)



Tagovi

Super LigOsijekHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti