Rennes do bodova u sudačkoj nadoknadi popodnevne ljepotice Ligue 1 (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.10.19. | 17:07

Domaćini su u šestoj minuti vodili 2:0, na kraju su pobjedu osigurali u 91.

U prvoj nedjeljnoj utakmici Ligue 1 vidjeli smo lijep dvoboj u kojem je Rennes svladao Toulouse s 3:2.

Uraganom u prvih šest minuta domaćini su jasno dali do znanja kakve su im namjere. U trećoj minuti M'Baye Niang reagira na lijep ubačaj Faitouta Maouasse i dovodi svoju momčad u rano vodstvo.

 

 

Za tri minute već je 2:0. Odlična kombinacija koja je nakon slobodnog udarca rezultirala kratkom povratnom loptom Jorisa Gnagnona, te u konačnici poentiranjem Adriena Honoua, donijela je već ogromnu prednost domaćinu.

 

 

No do odlaska na odmor gosti s juga države osiguravaju si kakvu-takvu nadu za nastavak. Odličan centaršut Gvinejca Issiage Sylle izmakao je i obrani i golmanu domaćina Edouardu Mendyju, ali nije veznjaku Toulousea Mathieu Dosseviju, i sada je 2:1.

 

 

U 84. minuti djelovalo je kao da će Toulouse doći do barem jednog boda. Slobodan udarac s 20-ak metara izveo je Max Gradel, te poentirao za izjednačenje 2:2, iako je Mendy bio blizu do dohvati taj udarac.

 

 

No u prvoj minuti sudačke nadoknade Rennes dolazi do sva tri boda. Uslijed jedne polukontre došlo je do lijepe kombinacije u kojoj je unutar kaznenog prostora ostavljena lopta za Yanna Gboha, koji lijepo plasira loptu u sam kut gola gostiju za pobjedu.

 

 

 

Svi rezultati:

Rennes – Toulouse 3:2 (Niang 3', Hunou 6', Gboho 90+1'/ Dossevi 41', Gradel 84')

St. Etienne – Amiens 2:2 (Khazri 45', Dibassy(AG) 80'/ Mendoza 68', Akolo 76')

Kasnije.

PSG – Marseille

(foto: Reuters)

 


Tagovi

ToulouseRennesLigue 1

Ostale Vijesti