Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Rendulić poslije teško izborene pobjede: „Ništa nije gotovo, čeka nas drugo poluvrijeme u Mostaru“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.07.23. | 21:55

Trener Zrinjskog pohvalio je navijače koji su došli u lijepom broju, a svoje viđenje utakmice dao je i strijelac jedinog pogotka Matej Senić.

S minimalnih 1-0 je slavio Zrinjski na gostovanju u Armeniji gdje su odigrali 'prvo poluvrijeme' drugog pretkola Lige prvaka protiv Urartua.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Čestitke igračima na jako dobroj predstavi, pogotovo u prvom poluvremenu. Šteta što nismo zabili gol. Drugo poluvrijeme je bilo podjednako, zabili smo gol iz prekida onako kako smo u analizi naglasili. Posljednjih 12 minuta smo bili u podređenom položaju, dosta smo patili, ali smo se na kraju izvukli. Treba pohvaliti navijače koji su došli u lijepom broju, iako im nije baš bilo blizu. Ništa nije gotovo, drugo poluvrijeme ostaje u Mostaru. Nadam se da ćemo se radovat na kraju”, rekao je Rendulić koji nije htio isticati nekog pojedinca.

„Svi su bili dobri. Netko više, netko manje, ali svi su dali svoj maksimum. Pokazali smo da smo momčad, a to što smo takvi i inače nas je i dovelo do ovdje gdje se danas nalazimo. Nadamo se da ćemo tako nastaviti i ubuduće.“

Nakon trenera Rendulića, kratku izjavu dao je i Matej Senić, heroj pobjede u Armeniji.

“Vjerovali smo od prve minute da neće biti lako. Dobili smo prvo poluvrijeme 1.0, očekuje nas uzvratna utakmica u Mostar. Zahvalio bi se navijačima što su došli u jako velikom broju da nas podrže.”

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Krunoslav RendulićZrinjskiLiga prvakaKvalifikacije za Ligu prvaka

Ostale Vijesti